IN-HOUSE edukacije, ANGAŽMAN vanjskog savjetnika


Potrebna Vam je edukacija, provedba ili savjetovanje za Vaše zaposlenike?

Ili se želite i sami educirati, razvijati svoje znanje i vještine?


Ukoliko ste poduzetnik, neprofitna organizacija ili institucija iz javnog sektora, a imate potrebe za stručnjakom iz javne nabave, sa nama možete dogovoriti barem 3 solucije:


1. Angažman vanjskog stručnjaka


Angažman vanjskog stručnjaka, koji će biti odgovoran za cijeli postupak javne nabave (od plana, pisanja Dokumentacije za nadmetanje i tehničkih specifikacija,  provedbe i ugovaranja poslova sa dobavljačima, dakle uspješne komunikacije između naručitelja i ponuditelja, evaluacije i odabira…)

 

Napomena: Za one organizacije koje se natječu za sredstva EU fondova, usluge takvog stručnjaka predstavljaju prihvatljiv izdatak do 10% vrijednosti projekta!

2. Odlučili ste provoditi javnu nabavu samostalno


Odlučili ste provoditi javnu nabavu samostalno, te ste unutar vlastitog tima zadužili barem jednu osobu za te postupke. U tom slučaju, preporučamo edukaciju, a izuzetno je bitno da odabrana osoba posjeduje dovoljno znanja i vještina kako bi izvršila svoj odgovoran zadatak.

 

Napomena:  Tvrtka Info puls d.o.o. je certificirana od strane Ministarstva gospodarstva za provedbu programa ovakvih edukacija, a također je prepoznati lider na tom području (educirali smo >4500 polaznika)


3.Savjetovanje


Savjetovanje na pojedinim područjima: primjerice, odlučili ste provoditi postupke samostalno, ali Vam treba netko pregledati natječajnu dokumentaciju, ili čak istu i pripremiti.

Možda niste sigurni kako treba provesti otvoreni natječaj, jer su procedure prilično zahtjevne, pa tu trebate pomoć. U svakom slučaju obratite nam se s povjerenjem, u dobrim ste rukama.

Kontaktirajte nas ovdje, kako bismo mogli porazgovarati gdje Vam najviše možemo pomoći!
Završeni treninzi

Vrijeme Naziv treninga Mjesto Program
23.09.2019 RADIONICA JAVNE NABAVE: PRIPREMA I PROVEDBA POSTUPAKA – JEDNOSTAVNA NABAVA I JAVNA NABAVA Trgovačka zona Rugvica, Sesvete-Kraljevec pdf
14.02.2018 Najvažnije značajke ZJN i pravilnika, Kriteriji za kvalitativni odabir i ESPD obrazac, Pregled i ocjena ponuda, Izvršenje ugovora,okvirnog sporazuma, Ekonomski najpovoljnija ponuda Lugarnica Krušak bb, Velika Gorica pdf

Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više