Priprema i provođenje postupka javne nabave


Ukoliko ste poduzetnik, neprofitna organizacija ili institucija iz javnog sektora, a imate potrebe za stručnjakom iz javne nabave, sa nama možete dogovoriti barem 3 solucije:

1. Angažman vanjskog stručnjaka, koji će biti odgovoran za cijeli postupak javne nabave (od plana, pisanja natječajne doumentacije, provedbe i ugovaranja poslova sa dobavljačima). Za one organizacije koje se natječu za sredstva EU fondova, usluge takvog stručnjaka predstavljaju prihvatljiv izdatak do 10% vrijednosti projekta!

2. Odlučili ste provoditi javnu nabavu samostalno, te ste unutar vlastitog tima zadužili barem jednu osobu za te postupke. U tom slučaju, trebate se educirati, a izuzetno je bitno da odabrana osoba posjeduje dovoljno znanja i vještina kako bi izvršila svoj odgovoran zadatak. Ukoliko nema nikakvog predznanja preporučujemo naš Specijalistički program izobrazbe, sa dodatnim edukacijama, a sve možete vidjeti na ovim stranicama. Ne zaboravite, Info puls d.o.o. je certificiran od strane Ministarstva gospodarstva za izvođenje ovakvih edukacija i prepoznati lider na tom području (educirali smo >7000 polaznika)

3. Savjetovanje na pojedinim područjima: primjerice, odlučili ste provoditi postupke samostalno, ali Vam treba netko pregledati natječajnu dokumentaciju, ili čak istu i pripremiti. Možda niste sigurni kako treba provesti otvoreni natječaj, jer su procedure prilično zahtjevne, pa tu trebate pomoć. U svakom slučaju obratite nam se s povjerenjem, u dobrim ste rukama.

Kontaktirajte nas ovdje, kako bismo mogli porazgovarati gdje Vam najviše možemo pomoći.

Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više