NOVO - vodiči u javnoj nabavi - PROIZVODI
*** NOVO *** Elektronička javna nabava u praksi ponuditelja i naručitelja - Ažurirano i dopunjeno izdanje - Rujan 2019.

Koristi i ciljevi "E-nabava 2019.":

  • pospješiti postupke elektroničke javne nabave
  • brojne su prednosti elektroničke nabave, direktne i indirektne, kao i stvaranje buduće vrijednosti, poput financijskih ušteda, administrativnih ušteda, povećanje transparentnosti, povećanje razine povjerenja u javnu nabavu
  • prednosti za ponuditelje su svakako manji troškovi, bolji pristup postupcima - 24/7 dana, brži postupak javne nabave, povećana transparentnost i dostupnost, bolji nadzor nad postupcima nabave

Narudžbenica proizvoda

S ponosom Vam predstavljamo najnoviji proizvod tvrtke Info puls d.o.o.:
ELEKTRONIČKA JAVNA NABAVA U PRAKSI PONUDITELJA I NARUČITELJA – ažurirano i dopunjeno izdanje 2019.

U nastavku su obrađeni svi ključni elementi i značajke vezane uz elektroničku dostavu ponuda i to s gledišta naručitelja i s gledišta ponuditelja, temeljem dosadašnje prakse kao i trenutno dostupnih informacijsko-tehnoloških mogućnosti, kako bi se na jasan i koncizan način pomoglo sudionicima javne nabave.

BONUS Ovaj priručnik veliku pažnju pridaje načinu popunjavanja i dostave e-ESPD obrasca u postupcima nabave, na više od 100 stranica!*** NOVO *** Obrasci, vodiči i alati kroz javno nabavne procese Izmjenjeno i dopunjeno izdanje 2019.

Koristi i ciljevi obrazaca:

Obrasci, vodiči i alati kroz javno-nabavne procese dopunjeno izdanje 2019
  • pospješiti postupke javne nabave
  • povećati broj uspješno završenih postupaka
  • standardizirati dokumente u javnoj nabavi
  • skratiti vrijeme pripreme naručiteljima
  • olakšati ponuditeljima "lutanje" kroz bezbrojne obrasce naručitelja
  • olakšati ponuditeljima komunikaciju s naručiteljem

Narudžbenica proizvoda

Predstavljamo Vam novi proizvod tvrtke Info puls d.o.o., u koje se nalaze sve najvažnije informacije definirane Zakonom o javnoj nabavi (NN 120/2016); podzakonskim propisima (Novim pravilnicima) te uobičajenom praksom korisnika.

U njemu se nalaze sve najvažnije informacije definirane Zakonom o javnoj nabavi (NN 120/2016) ; podzakonskim propisima (Novim pravilnicima) te uobičajenom praksom korisnika.

Predlošci obrazaca, preko 1100 stranica digitalne knjige, preko 300 stranica za upotrebu predstavljaju najbolju praksu u javnoj nabavi. Oni su u različitim formatima, kako bi ih korisnici koristili u danom obliku ili ih prilagodili svojim vlastitim obrascima i postupanjima.
Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više