O Nama

Oblikujmo bolju budućnost. Zajedno

Info puls d.o.o. je regionalna management konzalting tvrtka i vodeća edukativna institucija na području javne nabave, EU fondova i financija. Naši klijenti su poduzetnici iz SME sektora (malo i srednje poduzetništvo), korporacije i financijske institucije, ali  i javni sektor na cijelom području Jugoistočne Europe.

Info puls u brojkama 


Pristup
Kada je u pitanju edukacija, kvaliteta pruženog znanja na prvom je mjestu, zajedno sa vrhunskim predavačima za njihovo područje stručnosti i besprijekornom organizacijom. Kod savjetničkih projekata primjenjuju se individualna rješenja za svakog klijenta, jer jedino takav pristup generira dodanu vrijednost. Bez obzira što radili, imamo odgovornost da se držimo najviših profesionalnih standarda.

Info puls ekspertiza
Niže navedeno su industrije u kojima smo dosad stekli stručnost, međutim rado ćemo se uhvatiti i drugih područja, prije svega jer držimo da iskustva iz ostalih industrija mogu pomoći  potencijalnim klijentima. Druga je bitna stavka da se udružujemo sa partnerima tamo gdje je njihova stručnost potrebna:

Kada je u pitanju područje našeg djelovanja:

Preko 15 godina rada
Ponosni smo na svojih (uskoro) 20 godina postojanja u kontinuitetu, bilo je uspona i padova. Iskustvo nas je poučilo mnogočemu, prenosimo ga dalje i cilj nam je donijeti pozitivne promjene.


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više